Service95 Logo
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë
Issue #052 Zona e rehatisë

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images from homeware brands Maison Flâneur, Hay, Anna + Nina and The Conran Shop Maison Flâneur; Hay; Anna + Nina; The Conran Shop

Zona e rehatisë

Së fundmi u zhvendosa në një shtëpi të re, që është një vend me të cilin kam rënë në dashuri; është streha ime private ku mund të qëndroj me miqtë e mi, të gatuaj në kuzhinën time dhe të lexoj. Ke këtë ndjesi kaq rigjallëruese kur fillon nga e para në një hapësirë të re që mund ta konsiderosh tënden dhe kam gjetur shumë gëzim në zbulimin e sendeve të reja për të krijuar një oazë që më reflekton mua. Nëse edhe ju e ndieni nevojën për pak energji të vitit të ri, atëherë do të rendis disa nga markat e objekteve dekorative që më pëlqejnë dhe mendoj se do ju pëlqejnë edhe juve. 

Dua x


1. HAY – Kjo markë daneze përfshin stilistë nga e gjithë bota dhe ofron një perspektivë të re të objekteve të përditshme. Shtresat dhe mbulesat e krevatit janë të mrekullueshme.
2. Green Pan – Duke qenë se jam admiruese e gatimit, tiganët e mirë janë domosdoshmëri dhe më pëlqejnë enët pa PFAS të kësaj marke.
3. The Conran Shop – Me artikujt e stilistëve klasikë dhe koleksionet e ardhshme, kjo markë ofron diçka për të gjithë.
4. Maison Flaneur – Në këtë dyqan mund të blini produkte me origjinë nga e gjithë bota sipas destinacionit dhe çdo pjesë është kaq unike. 
5. Anna + Nina – Vizitoni këtë markë daneze për objekte dekorative shumëngjyrëshe dhe tërheqëse për të cilat nuk them asnjëherë mjaft. 

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe