Service95 Logo
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL
Issue #030 Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of the bar inside Dozen Oyster Dozen Oyster

Vendet më të mira për të ngrënë në Seul sipas CL

Reperja, këngëtarja dhe kantautorja koreano jugore në episodin e 3-të të Dua Lipas foli për ushqimin e rrugës dhe restorantet që duhet t’i provoni me patjetër në qytetin e saj të lindjes. At Your Service.

  1. Born and Bred – është në mes të tregut të mishit, ku thjesht blini mishin dhe kuzhinierët jua gatuajnë. Është si Omakase japoneze, por me barbekju korean. 
  2. Tteokbokki – në Achasan ku mund të provoni tteokbokkin më të mirë, i cili është si një kek me oriz pikant – është ushqim shumë tradicional. Dhe janë me peta bosh, përveç se me disa makarona të gjata brenda, të cilat mund t’i ngjyeni në salcë të nxehtë.
  3. Korndogs – ne na pëlqen t’i përmirësojmë këto në Kore, qoftë me sheqer në majë, që të jenë të kripura dhe të ëmbla ose me patate ose djathë.
  4. Dozen Oyster – gocat e detit janë gjigante në Kore. Mund t’i gjeni kudo, por ky është vendi im i preferuar.
  5. Duomo – ky është një restorant vërtetë i mirë italian. Është shumë joformal, më pëlqen shefi i kuzhinës aty, dhe thjesht ndihem si në shtëpi.

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe