Service95 Logo
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam
Issue #016 Udhëtim nëpër Amsterdam

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Photograph of buildings lining the canal in Amsterdam

Udhëtim nëpër Amsterdam

Që prej fëmijërisë e kam vizituar shumë shpesh Amsterdamin – aq herë sa nuk i numëroj dot – duke qenë se të afërmit e mi nga ana e mamasë jetojnë atje. Qyteti më ka falur disa nga kujtimet e mia më të bukura. Kështu që, kur nuk jam në turne ose duke u marrë me Service95 (a nuk janë të lezetshme stilet e zgjatjes së flokëve nga Tomihiro Kono në këtë botim?!), më pëlqen të zbuloj atë që Amsterdami ka për të ofruar. Lexoni rekomandimet e mia më poshtë.

Dua x
  1. Merrni një varkë me qira për të përshkuar kanalin dhe provoni restorante të ndryshme gjatë lundrimit. Provoni ushqimet tradicionale holandeze, si bitterballen (qofte) dhe kroketten (kroketa). Mos lini pa provuar poffertjes (petullat e vogla holandeze).
  2. Plantage – një restorant i mrekullueshëm, i shkëlqyer dhe i bollshëm që duhet provuar sa herë vini për vizitë.
  3. Restaurant de Kas – ushqime të shijshme, produkte të cila kultivohen kryesisht nga vetë restoranti, që mblidhen në mëngjes dhe konsumohen pasdite.
  4. Winkel43 – duhet ta provoni me patjetër ëmbëlsirën shtrudel me mollë!
  5. Luani Padel NEXT – një sport që bën pjesë në kategorinë e raketbollit, pak i ngjashëm me tenisin dhe i shkëlqyeshëm për t’u luajtur në grup.
 

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe