Service95 Logo
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar
Issue #068 Të jetosh me çrregullim bipolar

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Portrait of Dua Lipa and Rosie Viva Rosie Viva, Dua Lipa © Elizabeth Miranda

Të jetosh me çrregullim bipolar

Service95, na pëlqen të tregojmë histori të ndryshme dhe ky numër nuk bën përjashtim. Në artikullin e mëposhtëm, Marie-Claire Chappet flet me modelen dhe aktivisten Rosie Viva (një mikeshë e imja prej kohësh) rreth dokumentarit të saj të ri magjepsës: Modelling, Mania And Me. Filmi paraqet historinë e pafiltruar, ekspozuese dhe përfundimisht çliruese të jetës së Rosie me çrregullim bipolar. Në këtë artikull ajo flet për përvojën e saj në realizimin e dokumentarit dhe shpreson se do të ofrojë një burim që i bashkon njerëzit. Duke parë pozitivitetin dhe hirin me të cilin Rosie është përballur me diagnozën e saj ka qenë shumë frymëzuese për mua dhe shpresoj që historia e saj të rezonojë edhe me ju. Shijojeni leximin…

Dua x

Klubi i Librit Service95 është tani në dispozicion. Vizitojeni tani që të zbuloni librin tonë të parë të muajit: Shuggie Bain, plus shumë rekomandime të tjera për të lexuar dhe përmbajtje të reja emocionuese:

ZBULONI KLUBIN E LIBRIT SERVICE95 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe