Service95 Logo
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani
Issue #038 Të gjithë sytë nga Irani

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustration of women protesting in Iran Shutterstock

Të gjithë sytë nga Irani

Pas vdekjes së Mahsa Amini, protestat në Iran ekspozuan para gjithë botës, duke përfshirë edhe mua, padrejtësitë që po u bëhen grave në Iran nga policia e moralit. Në artikullin e sotëm prekës, shkrimtarja dhe gazetarja iraniane, Kamin Mohammadi, na ofron një vështrim më në thellësi të protestave të kaluara dhe të tashme në Iran kundër një kulture të imponuar. Kamini e shpreh bukur kur thotë se “Pika thelbësore është e drejta për të zgjedhur... për të drejtat më bazike njerëzore që ne të tjerët i gëzojmë pa u menduar dy herë”. Merrni pak çaste për të lexuar fjalët e saj dhe për të ndarë historinë e Mahsa kudo që të mundeni, duke përdorur hashtagun #MahsaAmini në mënyrë që e gjithë bota ta dijë. 

Dua x

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe