Service95 Logo
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork
Issue #057 Të dua, Nju Jork

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Prima Facie at The Harold Pinter Theatre; Lucali Pizzeria; Thierry Mugler: Couturissime at Brooklyn Museum; Housing Works Bookstore Café; Hip-Hop at Fotografiska New York Prima Facie, The Harold Pinter Theatre; Lucali; Thierry Mugler: Couturissime, Brooklyn Museum; Housing Works Bookstore Café; Hip-Hop: Conscious, Unconscious Fotografiska New York

Të dua, Nju Jork

Nju Jorku ka diçka që të lë pa mend. Nuk e di nëse janë rrugët e tij aq të njohura sa të duken si një set filmi, muzetë, galeritë dhe restorantet e panumërta apo skena e tij avangarde dhe novatore që më bëjnë të kthehem. Në vizitën time të fundit, u krodha në gjithçka që qyteti kishte për të ofruar dhe e dini çfarë? Mezi pres të kthehem përsëri! Këtu do të gjeni shfaqjet, ekspozitat dhe vendet për t’u shtuar në listën tuaj, pavarësisht nëse jetoni atje ose planifikoni ta vizitoni së shpejti.

Dua x

  1. Prima Facie – mezi pres të shoh këtë shfaqje ku interpreton aktorja e jashtëzakonshme Jodie Comer. Të gjithë po flasin për këtë!
  2. Lucali – nëse jeni duke kërkuar për një picë të shijshme, krokante dhe me kore të hollë, ky është vendi ideal që ia vlen të prisni pavarësisht radhës së madhe.
  3. Thierry Mugler: Couturissime – kjo ekspozitë në Brooklyn Museum është retrospektiva e parë që eksploron veprat e stilistit francez.
  4. Housing Works Bookstore Café – të gjitha të ardhurat nga kjo organizatë përdoren për sigurimin e strehimit, kujdesit shëndetësor dhe më shumë për njujorkezët me AIDS.
  5. Hip-Hop Conscious, Unconscious – një përvojë gjithëpërfshirëse nga Fotografiska që feston 50 vjetorin e hip-hopit.

Prima Facie, The Harold Pinter Theatre, © Helen Murray; Lucali; Thierry Mugler: Couturissime, Brooklyn Museum. Yasmin Le Bon, Palladium, London, Evening Standard, October 1997. Haute couture Fall/Winter 1997–98 collection (“La Chimère”) © Alan Strutt; Housing Works; Hip-Hop: Conscious, Unconscious Fotografiska New York. Wyclef Jean and Lauryn Hill, East Harlem, New York City, 1993 © Lisa Leone; Queen Latifah, Jesse Frohman 1990, Courtesy Fotografiska New York and Copyright of The Artist

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe