Service95 Logo
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi
Issue #011 Si të ndihmoni komunitetin Jazidi

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustrated portrait of human rights activist Nadia Murad Nadia Murad © Anje Jager

Si të ndihmoni komunitetin Jazidi

Në episodin më të fundit të Dua Lipa: At Your Service, aktivistja për të drejtat e njeriut Nadia Murad tregon historinë e saj dhe jep rekomandime se si të gjithë ne mund të ndihmojnë me rindërtimin dhe rikuperimin e komunitetit Jazidi. Abonohuni në podkast për ta dëgjuar të plotë nesër, të premten, më 15 prill. 
  1. Së pari, vizitoni faqen tonë të internetit (Nisma e Nadias) dhe të gjitha platformat tona të rrjeteve sociale për të ndjekur aktivitetet tona. 
  2. Lexoni librin (The Last Girl) (“Vajza e Fundit”), për të mësuar më shumë. 
  3. Nëse mundeni, dhuroni donacione për Nismën e Nadias. Çdo donacion shkon direkt për fondin e rindërtimit pjesë-pjesë të rajonit dhe për të mbështetur të mbijetuarit e dhunës seksuale. 
  4. Bashkohuni me zërin tonë. Kemi nevojë që ju t’u tregoni të tjerëve për komunitetin Jazidi dhe se çfarë ka përjetuar ky komunitet. Mund ta vëmë re që tani te populli ukrainas i cili ka nevojë për solidaritet më shumë se për çdo gjë tjetër. Nuk keni nevojë të jeni politikan që të postoni diçka, pasi çdo lloj postimi në rrjetet sociale nxit ndërgjegjësimin.

 ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe