Service95 Logo
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 
Issue #003 Si e mbyll ditën 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa, writing in notepad, wearing baseball cap and fleece jacket Elizabeth Miranda

Si e mbyll ditën 

Më në fund jemi prapë në një udhëtim! Pas dy (!) vitesh pritjeje, mbërriti turneu im Future Nostalgia (Nostalgjia e së ardhmes). Vazhdoj t’i them vetes se sapo të përfundojnë provat, do të kem më shumë kohë për t’u çlodhur, por gjithmonë ka më shumë për të bërë edhe pasi mbaron përgatitja e shfaqjes. Megjithëse jam përmirësuar shumë në menaxhimin e kohës – jam krenare që jam gjithmonë në kohë (ose herët) për gjithçka – dhe duke përfshirë kapjen e afateve për t’ju sjellë botimin e kësaj jave (mos e humbisni më poshtë artikullin e Emma Fraser për Lucy Sparrow, artistja magjepsëse e shajakut).   Dhe kështu, këto ditë e kam të vështirë të relaksohem para gjumit – të përpiqem të fle, duke pasur kaq shumë gjëra në mendje nuk është e lehtë. Këto janë disa zgjidhje që përdor netëve kur numërimi i yjeve thjesht nuk funksionon… 
  1. Leximi i një libri (fizik) në shtrat – nuk do ta kuptoni kur ju zë gjumi 
  2. Bërja e ditarit për t’u çlodhur – shënimi i mendimeve të mia më ndihmon të zbraz trurin tim gjatë natës  
  3. Meditimet para gjumit – përdor aplikacionet Insight Timer, Headspace dhe Bloom nga Brian Eno, të cilat mund t’i përdorni për të dëgjuar dhe për të krijuar muzikë qetësuese dhe ambienti 
Puthje, Dua  

Mos e humbisni podkastin tim të ri, Dua Lipa: At Your Service – abonohuni tani 

ABONOHUNI NË "DUA LIPA: AT YOUR SERVICE"

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe