Service95 Logo
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 
Issue #010 Shtriqja drejt qetësisë 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of Dua Lipa holding a yoga posture

Shtriqja drejt qetësisë 

Kur fillova të shkruaja këto letra, nuk e kisha nisur ende turneun tim Future Nostalgia në SHBA, por në njëfarë mënyre, ndërsa filloj të shkruaj tani, tashmë gjendem në shtëpi, në Londër! I jam veçanërisht mirënjohëse instruktores sime të mrekullueshme të jogës, Annie Landa, e cila më ka ndihmuar të jem e fortë, e qetë dhe e përqendruar gjatë këtyre muajve të fundit. Nuk e kisha ndier kurrë më të nevojshme se tani, në këtë kohë gjithnjë e më të trazuar, diçka që po pushton të gjitha mendimet tona. Do të doja të flisja për disa nga pozicionet e jogës, të cilat më kanë ndihmuar të duroj disa ditë vërtet të vështira para dhe pas shfaqjeve, të cilat shpresoj që do t’ju japin të njëjtën paqe që më kanë dhënë edhe mua. Shijojeni këtë botim, dhe Evropën: Shihemi së shpejti. Dua x   5 pozicione të jogës që më japin qetësi 
  1. Pozicioni i qenit me fytyrë poshtë – Më pëlqen shumë ta filloj ditën me një nga këto pozicione. Është treguesi më i mirë për të kuptuar se si ndihet trupi im; sa herë që dëgjoj zhurmën e takave të mia, e di se trupi im është i lirshëm dhe gati. 
  2. Pozicioni i pëllumbit – Vithet tona akumulojnë kaq shumë energji pasive, ndaj frymëmarrja e thellë është mënyra më e mirë për të çliruar gjithë atë tension. 
  3. Përdredhja e thjeshtë e shtyllës kurrizore – Një rit i përditshëm dhe i përnatshëm për mua. Shpesh pjesa e poshtme e shpinës sime kërcet pak në këtë pozicion dhe ndihem kaq mirë që shkarkoj gjithë atë energji negative. 
  4. Foshnja e lumtur – Mendoj se foshnjat dinë gjithçka! Ky është pozicioni im më i preferuar pasiv për shtriqen e vitheve, pasi mund të lëviz nga njëra anë në tjetrën gjatë gjithë ditës në këtë pozicion. 
  5. Qëndrimi me kokë pingul – Një ushtrim për forcimin e mesit që e bëj çdo ditë. Ky pozicion më qetëson edhe mendjen; më jep një perspektivë të ndryshme të jetës si në kuptimin e vërtetë, ashtu edhe në atë metaforik, duke e rigjeneruar plotësisht atë, ndërsa ushtrohem për të gjetur forcën, ekuilibrin dhe përqendrimin. 

Vizitoni @Service95 në Instagram për të ndjekur Annie, duke demonstruar këto lëvizje që mund t’i bëni në shtëpi. 

NDIQNI @SERVICE95 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe