Service95 Logo
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin
Issue #065 Shënime mbi degustimin

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Organic Winemakers To Know: Dua Lipa's wine tasting trip to Catalonia

Shënime mbi degustimin

Kohët e fundit pata fatin të qëndroja disa ditë në Katalonjë ku munda të vizitoja disa vreshta dhe të zbuloja verërat e jashtëzakonshme të rajonit. Ishte një kënaqësi e vërtetë të takoja njerëz të mrekullueshëm dhe të shihja nga afër procesin magjepsës të prodhimit të verës. Këtu gjeni një listë të kantinave të mia të preferuara që prodhojnë verëra natyrale dhe organike. Kjo më bëri të reflektoj për botën e verës, historikisht e dominuar nga meshkujt dhe të bardhët, dhe se si tani, për fat të mirë, gjërat po ndryshojnë. Këtë javë, Jamie Brooks Robertson flet për somelierët me ngjyrë, të cilët po udhëheqin ndryshimin drejt një industrie më të larmishme. Shpresoj që t’ju pëlqejë artikulli...

Dua x

  1. Clos Lentiscus, Spanjë
  2. Partida Creus, Spanjë
  3. Emilie Mutombo, Spanjë
  4. Domaine Renaud Bruyère et Adeline Houillon, Francë
  5. Alex & Maria Koppitsch, Austri

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe