Service95 Logo
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur
Issue #051 Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustrated image of a heart within a line-drawn scribble Shutterstock

Shëndeti mendor i burrave: Është koha për të folur

Mirë se vini në buletinin e dytë të numrit tonë me dy pjesë për shëndetin mendor të burrave, redaktuar nga i ftuari ynë Glenn Lutz. Studimet tregojnë se 40% e meshkujve hezitojnë të flasin për shëndetin e tyre mendor, prandaj kjo temë ka nevojë për vëmendjen tonë. Ndihem shumë me fat dhe krenare të them se në buletinin e Service95 të kësaj jave miku dhe bashkëpunëtori im prej shumë kohësh, Mark Ronson, ka shkruar një artikull të mrekullueshëm për çrregullimet e tij të panikut. Marku ka qenë gjithmonë dikush që më ka frymëzuar thellë, me muzikën e këngët që ka kompozuar dhe gjurmët që ka lënë në industrinë e muzikës. Dhe vazhdon të më frymëzojë me çiltërsinë rreth shëndetit të tij mendor dhe se si ai e ka përballuar ankthin ndër vite. Shpresoj që kushdo që e lexon këtë dhe po has në vështirësi është gjithashtu i frymëzuar për të kërkuar ndihmë dhe është i ngushëlluar nga fakti se ka njerëz që ndodhen në të njëjtën situatë, sepse tek e fundit nuk ka asnjë problem të mos ndihesh mirë. E gjitha kjo është pjesë e rrugëtimit të jetës dhe gjithmonë do të gjendet dikush që do t’ju ndihmojë gjatë tij. 

Dua x

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe