Service95 Logo
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur
Issue #063 Sezoni i festivaleve ka mbërritur

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Best Music Festivals: Glastonbury, Roskilde, Montreux Jazz Festival, Rock In Rio, Lollapalooza Glastonbury; Roskilde ⓒ Kim Matthäi Leland; Montreux Jazz Festival © Emilien Itim; Rock In Rio; Lollapalooza ⓒ Ismael Quintanilla III; Sunny Hill Festival

Sezoni i festivaleve ka mbërritur

Moti po ngrohet dhe gradualisht po shpallen artistët që do të performojnë... Jam gati për sezonin e festivaleve; shpresoj të jeni edhe ju! Unë i dua festivalet, si spektatore ashtu edhe si interpretuese. Asgjë nuk krahasohet me energjinë kolektive që vjen nga ansambli i kaq shumë artistëve dhe nga mundësia për të parë këdo që do gjatë një fundjave. Dhe adrenalina e atyre netëve të pafundme vere të kaluara me miqtë krijon kujtime të paharrueshme. Ndihmoj gjithashtu në organizimin e Sunny Hill në Prishtinë, Kosovë dhe mezi e pres këtë. Sjellja e asaj atmosfere të zjarrtë në qytetin tim është një ndjenjë e pamposhtur. Ja disa nga festivalet e mia të preferuara në mbarë botën që mund të ndiqni nëse keni mundësinë…

Dua x

  1. Glastonbury, MB
  2. Roskilde, Danimarkë
  3. Montreux Jazz Festival, Zvicër
  4. Rock In Rio, Brazil
  5. Lollapalooza Chicago, SHBA

Read More

Thank you for subscribing. Please check your email for confirmation!
Invitation sent successfully!

Please check your email for a reset password link!

Subscribe