Service95 Logo
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 
Issue #005 Sërish në udhëtim 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa on stage wearing a pink cowboy hat, Future Nostalgia tour 2022 Elizabeth Miranda

Sërish në udhëtim 

Në njëfarë mënyre, ndërsa po shkruaj këtë jam në javën e katërt të turneut tim Future Nostalgia (Nostalgjia e së ardhmes) në SHBA – janë edhe katër të tjera! – por në vend që të qahem se sa shpejt kalon koha, jam në kërkim të mënyrave se si ta shpenzoj atë.  Gjithashtu, koha ime e pushimit midis shfaqjeve nuk shkon kot – sidomos duke punuar për një tjetër botim të jashtëzakonshëm të buletinit të Service95 (mos e humbisni listën e stilistëve të rinj të redaktorit të British Vogue Edward Enninful që mund ta shihni më poshtë) – dhe një ditë duke eksploruar Nashville, një qytet që gumëzhin nga energjia dhe muzika. Pra, këto janë vendet që ju rekomandoj të shkoni:  
  1. Hattie B’s – nuk mund të largoheni nga Nashville pa provuar pulën pikante. 
  2. Dino’s Dive Bar – një vend i qetë i shoqëruar me një hamburger mjaft të mirë. 
  3. Tootsie’s Orchid Lounge – “honky tonk” më i mirë që mund të kërkoni. 
  4. Santa’s Pub – një bar me tematikë Krishtlindjen. 
  5. High Class Hillbilly – Më pëlqen një dyqan klasik! 
Puthje, Dua 

Mos e humbisni episodin e fundit të Dua Lipas: At Your Service me redaktorin e British Vogue Edward Enninful – publikohet nesër, e premte data 4 mars 

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

Thank you for subscribing. Please check your email for confirmation!

Please enter your email to check your subscription preferences for our newsletter

Subscribe
Invitation sent successfully!

Subscribe