Service95 Logo
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën
Issue #054 Rizbuloni Londrën

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images of a Lynette Yiadom-Boakye painting, 40 Maltby Street, Prince Charles Cinema, Abba Voyage, and A Streetcar Named Desire theatre show Lynette Yiadom-Boakye, The Cream And The Taste, 2013, Private Collection © Lynette Yiadom-Boakye; 40 Maltby Street, Trent McMinn; Prince Charles Cinema, Nicole Engelmann Photography @ne_moments; Abba Voyage, Johan Persson/Abba Voyage; A Streetcar Named Desire, Marc Brenner

Rizbuloni Londrën

Jam shumë e lumtur që po qëndroj në shtëpi për pjesën më të madhe të këtij viti, gjë që nuk më ka ndodhur për një kohë të gjatë. Tani ndihem sikur kam vërtet mundësinë për të rizbuluar qytetin tim, veçanërisht sepse mund të më mbulojë rutina dhe të vizitoj vetëm vendet e mia të preferuara. Por i kam premtuar vetes që të dal nga monotonia e zakonshme dhe të zbuloj më shumë nga ajo që Londra ka për të ofruar. Po përmend disa nga gjërat që mund të bëni nëse banoni në Londër ose planifikoni ta vizitoni atë së shpejti.

Dua x

  1. Ekspozita Lynette Yiadom-Boakye – mos e humbisni këtë ekspozitë të një prej artisteve më krijuese të Britanisë që do të shfaqet në Tate Britain deri më 26 shkurt.
  2. 40 Maltby Street – një vend i mrekullueshëm që ofron verë dhe ushqime natyrale pranë London Bridge.
  3. Prince Charles Cinema – ky teatër në Soho shfaq çdo natë shumë filma të shkëlqyer klasikë dhe artistikë.
  4. Abba Voyage – një koncert virtual nga e njëjta skenë që ofron një përvojë të pabesueshme si asnjë tjetër.
  5. A Streetcar Named Desire – produksioni i suksesshëm i dramës së Tennessee Williams, transferohet në Phoenix Theatre për një periudhë gjashtëjavore, duke filluar nga mesi i muajit mars.

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe