Service95 Logo
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95
Issue #048 Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa practising yoga

Prezantimi i muajit të shëndetit dhe mirëqenies në Service95

Gëzuar Vitin e Ri dhe mirë se vini në atë që do të jetë e para e një serie të veçantë njëmujore kushtuar shëndetit dhe mirëqenies. Nga zhvlerësimi i mitit të kryerjes së shumë detyrave njëherësh deri tek eksplorimi i lidhjes midis ushqimit dhe shëndetit mendor, po e nisim vitin 2023 me një perspektivë të re mbi mënyrën se si mendojmë, jetojmë dhe ushqehemi.

Aktiviteti fizik është pjesë thelbësore e rutinës sime të mirëqenies, për të mbajtur trupin të shëndetshëm, por, më e rëndësishmja, për të ndihmuar mendjen. Gjatë turneut, bëja joga çdo ditë, por tani që nuk performoj çdo natë, më pëlqen një stërvitje intensive, qoftë kjo një seancë në pajisjen reformatore pilates ose një klasë në internet nëse nuk mund të shkoj në palestër (ose në diskotekë). Më tej po përmend pesë nga krijuesit e mi të preferuar të përmbajtjes që ofrojnë ushtrime falas të cilat mund t’i bëni në shtëpi për shëndetin e zemrës dhe për të çliruar endorfinë. 

Dua x

  1. Shona Vertue – seancat e njohura të instruktores së jogas dhe trajneres personale ju ndihmojnë të bëheni më të fortë, të jeni më në formë dhe më fleksibël, dhe të argëtoheni.
  2. Popsugar Fitness – stërvitjet e mahnitshme të themelueses Amanda LaCount janë të përshtatshme për çdo trup dhe aftësi. Ka diçka për të gjithë.
  3. Isa Welly – ofron një përzierje unike të ushtrimeve kardio, pilates dhe forcës që do t’ju bëjnë të djersiteni.
  4. Yoga with Adriene – këtu do të gjeni kurse joga 30-ditore falas për të mbajtur në formë dhe rigjeneruar trupin dhe mendjen.
  5. 305 Fitness – stërvitje kardio argëtuese me kërcime koreografike me të gjitha këngët tuaja të preferuara, duke e kthyer stërvitjen tuaj në festë.

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe