Service95 Logo
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...
Issue #085 Për modën...

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa wearing the Vacanza Versace collection

Për modën...

Pritja për sezonin e ri na frymëzoi që të ndajmë me ju disa histori mode dhe dizajni nga e gjithë bota. Këtë javë do të eksplorojmë arsyen se pse LA po shndërrohet në një ndër kryeqytetet e rinj të modës dhe do të rekomandojmë pesë marka të reja të LA që duhet t’i konsideroni. Gjithashtu do të takohemi me tri gra të pabesueshme të cilat janë pionieret e rilindjes së dizajnit në Meksikë dhe kemi udhërrëfyesin e detajuar të modës në Stokholm në “Qyteti im”, përfshirë pesë gjëra që nuk duhet t’i humbisni gjatë vizitës në këtë qytet. Vizitoni faqen tonë për të zbuluar pesë markat indiane të bizhuterive për t’u konsideruar.

Shijojeni këtë numër,

Dua x

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe