Service95 Logo
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave
Issue #066 Për dashurinë ndaj librave

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Për dashurinë ndaj librave

Pas muajsh planifikimi, jam krenare t’ju njoftoj se Klubi i Librit Service95 do të fillojë rrugëtimin e tij në fund këtij muaji! Fjalët nuk mund të shprehin emocionin që ndiej – të flas për entuziazmin e leximit është diçka që e kam pasion, kështu që kjo është një ëndërr e bërë realitet! 

image of Dua Lipa holding book

Po ju ftoj të gjithëve të na bashkoheni – gjithçka që duhet të bëni është të na ndiqni në rrjetet tona sociale dhe në Service95. Çdo muaj do të shpallim librin e përzgjedhur të shoqëruar nga pyetje dhe përgjigje të autorit, tema diskutimesh si edhe më tepër përmbajtje të jashtëzakonshme për t’ju ndihmuar t’i shijoni sa më shumë këto lexime të mrekullueshme. 
 
Për të festuar këtë nismë, numri i kësaj jave fillon me një seri të veçantë mbi librin dhe përfshin një artikull nga Douglas Stuart, autor i librit tonë të parë për qershorin, Shuggie Bain, rreth imazheve që frymëzuan romanin. Kjo histori e një djaloshi që u rrit nga nëna e tij alkoolike në Glasgoun e viteve ‘80 ma rrëmbeu plotësisht zemrën dhe mezi po pres që ta eksplorojmë së bashku. 

Dua x

ZBULONI KLUBIN E LIBRIT SERVICE95 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe