Service95 Logo
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 
Issue #081 Paris, Je T’aime 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Paris, Je T’aime 

Qoftë për turne muzikorë ose duke vizituar miqtë, sa herë që jam në Paris sigurohem që të kaloj sa më shumë kohë duke eksploruar restorantet dhe baret e pabesueshme të qytetit. Është shumë e vështirë të zgjedhësh vetëm pesë, por më poshtë po përmend disa nga më të parapëlqyerat e mia. Nëse ju jepet mundësia për ta vizituar qytetin, shpresoj që të mundeni t’i provoni vetë. Dhe nëse kjo ju ka hapur oreksin për gjërat franceze, hidhini një sy numrit më të fundit të Vogue France (kopertina ime e parë për ta!), e cila publikohet në internet sot – 24 gusht – dhe në pikat e gazetave më 30 gusht. 

Dua x 

  1. Double Dragon – Gatime dhe verë natyrale të frymëzuara nga Filipinet 
  2. Early June – Një bar që shërben verë dhe fton kuzhinierë të ndryshëm udhëtarë 
  3. Clamato – Një restorant ushqimesh deti i shpenguar 
  4. Au Top – Një restorant në tarracë në Marais 
  5. Racines – Një ‘bistrosteria’ që shërben pjata me gatime nga Sardenja dhe Parisi 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe