Service95 Logo
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga
Issue #035 Një shije nga Kopenhaga

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustrated portrait of Dua Lipa with a bike in Copenhagen Damien Cuypers, @damiencuypers, Illustration Division

Një shije nga Kopenhaga

Ka diçka në Kopenhagë që të ofron qetësi. Ndoshta është eleganca, minimalizmi, paleta neutrale e ngjyrave të modës, thjeshtësia e formave dhe ngjyrave, dashuria që vendësit kanë për birrën dhe argëtimin dhe fakti që ndeshesh me njerëzit më miqësorë që gjithmonë ju përshëndesin me buzëqeshje. Herën e fundit që isha atje në fillim të verës, pata fatin të provoja një nga restorantet më të mira në botë, “Noma”. Përveç eksperiencës së pabesueshme që pata në këtë restorant, doja të sugjeroja edhe destinacione të tjera gastronomike që nuk duhet t’i humbni në këtë qytet të mrekullueshëm. 

  1. Sanchez
  2. Nr.30 Spisested & Vinbar
  3. Gorilla
  4. Barr
  5. Atelier September

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe