Service95 Logo
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 
Issue #029 Një këndvështrim i përgjithshëm 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Portrait of Dua Lipa sitting on the deck of a boat, wearing summer dress and sunglasses

Një këndvështrim i përgjithshëm 

Po ju shkruaj këtë letër nga pushimet e mia të shumëpritura verore dhe shpresoj të jeni në gjendje të pushoni dhe të relaksoheni, kudo ndodheni, sepse nuk duhet të harrojmë që t’ia marrim shtruar herë pas here. Me këtë në mendje, ekipi i Service95 dhe unë po e shfrytëzojmë buletinin e sotëm si një mundësi për të kujtuar botimet e shtatë a më shumë muajve të fundit për të festuar dhe admiruar disa nga historitë dhe publicistët e mi të preferuar nga episodi ynë i parë. Nga aktivizmi i dalluar dhe lodrat e qëndrueshme të seksit deri te nevoja për gjithëpërfshirje, jam shumë krenare për këto veçori, si dhe për ato që nuk kishim mundësi t’i përmendnim në këtë buletin. Dhe ju falënderoj të gjithëve që vazhdoni të lexoni Service95 çdo javë. Është një vepër dashurie. 

Dua x

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe