Service95 Logo
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës
Issue #067 Një homazh për të mëdhenjtë e modës

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa at the 2023 Met Gala wearing vintage Chanel Bridalwear Getty Images/Met Museum/Vogue

Një homazh për të mëdhenjtë e modës

Në fillim të këtij muaji pata nderin të bashkëorganizoja eventin Met Gala në Nju Jork, takimi më i rëndësishëm në kalendarin e modës dhe një rast gjithmonë spektakolar. Eventi i sivjetshëm u zhvillua për nder të Karl Lagerfeld, një prej stilistëve më me ndikim të modës, që ndërroi jetë në vitin 2019, pas një karriere të gjatë shtatëdhjetëvjeçare e cila kulmoi me emërimin e tij si drejtor kreativ i Chanel. Eventi më frymëzoi që të zbuloja më shumë rreth shkëlqimit dhe historisë së industrisë së modës dhe njerëzve që i dhanë formë asaj. Pra, këtu po përmendim pesë libra të modës që kam shtuar në listën time të leximit gjithnjë në rritje...

Dua x

  1. Chanel And Her World, Edmonde Charles-Roux 
  2. Nadine Ijewere: Our Own Selves, Nadine Ijewere
  3. Grace: A Memoir, Grace Coddington
  4. Alexander McQueen: Blood Beneath The Skin, Andrew Wilson
  5. Vivienne Westwood, Vivienne Westwood & Ian Kelly

ZBULONI KLUBIN E LIBRIT SERVICE95 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe