Service95 Logo
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave
Issue #076 Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Black and white photo girl playing football in skirt Estate of Corinne Day © Bridgeman Images (2023)

Ngritja në nivel tjetër e sportit të femrave

Kupa e Botës për Femra FIFA 2023 fillon sot dhe përfaqëson një moment jashtëzakonisht të rëndësishëm për sportin e femrave. Turneu pritet të tërheqë 2 miliardë spektatorë dhe të alokojë shumën më të madhe prej 110 milion dollarësh të ofruar ndonjëherë për ekipet pjesëmarrëse (FIFA është zotuar se do të ofrojë të njëjtin shpërblim me atë të meshkujve në vitin 2027). Dhe ndërsa ka ende shumë për të bërë derisa të arrijmë te barazia e pagave dhe trajtimeve për kaq shumë atlete, nuk mund të mohojmë faktin se futbolli për femra është në rritje dhe ky botëror pritet të sjellë një nxitje edhe më të madhe të popullaritetit të të gjitha sporteve për femrat. Për t’ju ngjallur emocione të vërteta, Felicia Pennant përmbledh gjithçka që duhet të dini rreth Kupës së Botës për Femra, pavarësisht nëse e keni ndjekur gjithmonë këtë sport ose thjesht jeni kurioz ta ndiqni turneun këtë verë. Le të fitojë skuadra më e mirë...!

Dua x

Read More

Subscribe