Service95 Logo
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës
Issue #007 Në mbështetje të Ukrainës

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

An image representing Ukraine: shape of a heart made up of yellow and blue images of flowers and butterflies © 2022, Ross Dalziel, @scottieboyross

Në mbështetje të Ukrainës

Ashtu si të gjithëve, ndjekja e lajmeve për Ukrainën po më thyen zemrën.   Dhe nuk është vetëm populli i Ukrainës që po vuan në duart e Putinit. Që nga rënia e ish-Bashkimit Sovjetik, rusët kanë parë që vendi i tyre është zhveshur nga asetet, dhe pasuritë e tyre kombëtare janë fshehur jashtë – kryesisht haptazi nga oligarkët miliarderë në formën e vilave luksoze dhe super jahteve.  Është dashur një luftë shkatërruese pikërisht këtu në Evropë që qeveritë tona të përballen me ndikimet e të ashtuquajturës “kleptokraci”, që fjalë për fjalë do të thotë “sundim nga hajdutët”. Gazetari Oliver Bullough u ka ranë kambanave të alarmit prej vitesh. Lexoni shkrimin e tij dhe do të shikoni pse.  Dua x 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe