Service95 Logo
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!
Issue #082 Mirë se vini në buletinin e seksit!

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of sex doll shop Shutterstock

Mirë se vini në buletinin e seksit!

Service95, ne gjithmonë synojmë të bëjmë pyetje dhe të nisim bisedat me historitë tona dhe ky numër s’kishte si të ishte ndryshe. Në këtë botim, Violet Goldstone rrëmon në çështjen e sikletshme të kukullave të seksit dhe operacioneve. Ndërsa popullariteti i ndërhyrjeve kozmetike ka shkuar në qiell dhe robotët e seksit sa vjen e bëhen më ‘realë’, pavarësisht se janë projektuar kryesisht sipas dëshirave të meshkujve hetero, ajo pyet: a është ndikimi patriarkal nxitësi për t’u dukur në një mënyrë të caktuar apo prirja e grave për të zgjedhur pamjen e tyre një provë e feminizmit në veprim? Është një lexim magjepsës dhe që të bën të mendosh dhe shpresoj që t’ju nxisë ta diskutoni.

Dua x

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe