Service95 Logo
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 
Issue #030 Më lejoni t’i rendit ato për ju 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of pinboard featuring two postcards of Tirana in Albania

Më lejoni t’i rendit ato për ju 

Një pjesë thelbësore e enigmës që ka mbetur jetike për çdo numër të Service95 dhe çdo episod të At Your Service është lista. U kërkuam publicistëve dhe të ftuarve tanë në podkast që të jepnin rekomandimet e tyre, si për shembull gjërat që duhen bërë me patjetër në qytetin e tyre të lindjes, librat që duhen lexuar, komedianët e shquar që duhen ndjekur dhe organizatat dhe aktivistët për t’i pasur në vëmendje. Për të festuar dashurinë tonë për listat, kemi përzgjedhur disa nga më të preferuarat e këtij viti deri më tani, disa prej të cilave janë publikuar këtu për herë të parë, duke përfshirë dhe rekomandimet e mia për Tiranën – vendndodhja e dytë për festivalin tonë “Sunny Hill”, që do të nisë nesër! 

Dua x 

  1. Bunk’Art 1 & 2 – këto shndërrime të jashtëzakonshme të bunkerëve mbartin ekspozita historike të Shqipërisë ndërthurur me artin bashkëkohor. Për të mos u humbur.
  2. Teleferiku i Dajtit – nëse doni të shikoni disa pamje spektakolare nga lart, thjesht ejani këtu.
  3. Shtëpia e Gjetheve – ky muze ka shërbyer si seli për sigurimin e shtetit gjatë epokës komuniste dhe tani është shndërruar në një vend kushtuar njerëzve të dënuar, persekutuar dhe spiunuar gjatë regjimit komunist.
  4. Shtëpia e Ismail Kadaresë – shtëpia e autorit të njohur shqiptar, Ismail Kadare, është shndërruar në muze dhe tani është e hapur për publikun.
  5. Blloku – Lagja moderne e Tiranës, është vendi ku do gjeni jetën e natës së qytetit, me plot bare dhe restorante argëtuese.

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe