Service95 Logo
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini
Issue #015 Më e mira që ofron Berlini

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Black and white Photobooth photo strip featuring Dua Lipa Dua Lipa

Më e mira që ofron Berlini

Nëse jeni endur rrugëve të Berlinit javën e kaluar, mund të më keni parë duke shëtitur dhe duke bredhur në një nga qytetet e mia të preferuara evropiane – një qendër gjallëruese dhe eklektike për ushqimin, artin dhe ku kam kaluar disa nga netët më të bukura të natës. Mund ta imagjinoj fort se një ditë do të jetoj këtu, por, për momentin, mjaftojnë festat dhe ditët e pushimeve nga turneu. Më poshtë po sugjeroj disa nga vendet që të sapoardhurit në Berlin duhet t’i vizitojnë me patjetër – duke qenë se kam rënë vetë në dashuri me këtë qytet, mund të them me siguri se kjo është vetëm maja e ajsbergut.

Dua x
  1. Fondacioni Boros– një galeri arti bashkëkohore e ngritur brenda një ish-bunkeri.
  2. Kabinat automatike të fotografive, të cilat do t’ju falin kujtime të bukura, mund t’i gjeni në çdo cep të qytetit.
  3. Tregu i gjërave të përdorura Mauerpark – a jeni gati për të blerë sende të përdorura, objekte antike, ushqime të shijshme në rrugë apo të gjitha këto? Atëherë nxitoni për te “Mauerpark”, tregu më i madh i gjërave të përdorura në Berlin. Nuk mendoj se ka ndonjë mënyrë më të mirë për të kaluar të dielat.
  4. Lavanderia Vecchia – një restorant italian që ndodhet në një lavanderi të vjetër të rimodeluar.
  5. Merrni me qira një biçikletë – është një mënyrë kaq argëtuese për të parë Berlinin, por mos harroni të visheni mirë kur është ftohtë.

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe