Service95 Logo
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 
Issue #013 Mbi reflektimin... 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Illustrated portrait of Dua Lipa Anje Jager

Mbi reflektimin... 

Pas pesë muajsh regjistrimesh, sapo përfundova regjistrimin e mbylljes së serisë së parë të podcast-it tim, Dua Lipa: At Your Service – 12 episode, u krye! Nga bisedat me njerëzit e dashur deri tek ato intime me miq të rinj, një pjesë të mirë të kohës e kam kaluar duke studiuar, përgatitur dhe zhvilluar këto intervista dhe biseda. Jo vetëm që kam qenë në gjendje t’u jap njerëzve që admiroj mundësinë për të treguar historitë e tyre, por kam mësuar gjithashtu kaq shumë nga gjërat që më bëjnë kureshtare deri tek ato të pabesueshme, befasuese dhe universale që për shumë nga ne janë të përbashkëta. Nesër, mos harroni të dëgjoni serinë tonë të fundit; gjithashtu lexoni më poshtë vetëm një pjesë të asaj që mësova gjatë procesit. Dëgjohemi në serinë e dytë! Dua x  
  1. U besoj instinkteve të mia. Kam kuptuar se nëse pyes për diçka për të cilën jam kureshtare, atëherë ka të ngjarë që edhe të tjerët të jenë kureshtarë. Kam ndryshuar qëndrim, duke e menduar podkastin më shumë si një bisedë, sesa intervistë, e cila ka sjellë disa momente të pabesueshme. 
  2. T’i vë në dijeni të ftuarit e mi se po dëgjoj pa qenë nevoja ta them se po dëgjoj. Gjestet e vogla si tundja e kokës ose buzëqeshja, qoftë nga video, qoftë personalisht, u japin atyre hapësirën që të vazhdojnë të flasin pa i ndërprerë të ftuarit. Diçka që ia kujtoj vazhdimisht vetes! 
  3. Përgatitja! Organizimi është shumë i rëndësishëm për mua. Unë nxjerr dobi në maksimumin kur përgatitem paraprakisht. Të qenit pas kuintave mund të jetë e lodhshme, prandaj të jem e përgatitur është një mënyrë se si kujdesem për veten.
  4. Relaksohu. Ndonjëherë, momentet më të mira vijnë spontanisht. Mund (dhe përgatitem!) të përgatis gjithçka që dua, por biseda rrjedh më mirë kur është natyrale dhe organike. 
  5. Shijoni përvojën. E dashuroj punën time! Nuk mund ta besoj se sa shumë argëtohem, duke krijuar sezonin tonë të parë dhe jam shumë e emocionuar për fillimin e planifikimit të sezonit tjetër!  

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe