Service95 Logo
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu
Issue #080 Lista nuk mbaron këtu

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Lista nuk mbaron këtu

Service95 lindi fillimisht nga dashuria ime për të ruajtur dhe ndarë listaLibra për të lexuarrestorante për të provuarverëra për të shijuarshfaqje për të ndjekurvende për të vizituar… Ky buletin, faqja e internetit dhe podkasti ynë u shndërruan në kanalet kryesore të komunikimit për të ndarë me ju listat e mia dhe për të kërkuar nga të ftuarit tanë të jashtëzakonshëm të ndanin listat e tyre. Shpresoj, që si lexues të Service95, këto rekomandime t’ju kenë shërbyer disi. Në këtë numër kemi përzgjedhur disa nga të parapëlqyerat tona të këtij viti deri tani. Për më tepër, duke qenë se i kam shumë përzemër librat që më rekomandojnë, ja tek janë pesë vëllimet që sapo kam shtuar në listën e leximit këtë verë...  

Dua x 

  1. One Flew Over the Cuckoo’s Nest, Ken Kelsey
  2. Territory Of Light, Yuko Tsushima
  3. The Age Of Innocence, Edith Wharton
  4. My Brilliant Friend, Elena Ferrante
  5. The Kites, Romain Gary

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe