Service95 Logo
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids
Issue #083 Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa holding the book Just Kids by Patti Smith

Libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95: Just Kids

Teksa afrohet stina e vjeshtës (sigurisht, nëse jetoni në hemisferën veriore) dhe bëhemi gati të përkulemi mbi disa libra shumë të bukur, jam shumë e emocionuar të them se libri i muajit shtator në Klubin e Librit Service95 është biografia Just Kids nga Patti Smith. Pati është një ikonë e vërtetë e rrok and rollit dhe heroina ime personale, prandaj mezi pres që të kridhem në këtë libër.

Si një këngëtare, kantautore, poete, piktore dhe autore, ne marrim diçka nga secili personalitetet i Patit në këtë libër. Para se të gjendej në zemër të skenës së muzikës punk të Nju Jorkut, ajo ishte duke kapërcyer kufijtë në botën e artit me të dashurin dhe mikun e saj më të mirë, fotografin Robert Mapplethorpe. Historia e tyre e gjatë e dashurisë, e cila endet midis dashurisë romantike dhe platonike, është në qendër të këtij libri dhe përgjatë rrugës takohemi me artistë dhe muzikantë si Andy Warhol dhe Janis Joplin, si dhe gjigandët e letërsisë si William S. Burroughs dhe Allen Ginsberg, për të mos përmendur artistët e stilit drag queen dhe personalitetet e shquara që kalonin nëpër dyert e Chelsea Hotel. Një letër dashurie për Nju Jorkun dhe mikun e saj të dashur, s’e hiqja dot nga dora. Shpresoj që t’ju pëlqejë po aq sa edhe mua.

Dua x

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe