Service95 Logo
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!
Issue #078 Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Half Of A Yellow Sun Service95 Book Club Augut Book of the Month

Libri i muajit gusht në Klubin e Librit Service95!

Muaji gusht shënon librin e tretë të Klubit të Librit të Service95, për të cilin jam e lumtur të njoftoj se është i jashtëzakonshmi Half Of A Yellow Sun nga Chimamanda Ngozi Adichie. I bazuar në ngjarjet në Nigerinë e viteve ‘60, para dhe gjatë Luftës së Biafras, Ngozi Adichie balancon me mjeshtëri të vërtetën dhe trillimin artistik për të treguar jetën e atyre që u prekën nga konflikti. Në këtë sfond shpaloset një histori magjepsëse dashurie, xhelozie, pabesie dhe faljeje që vërtitet rreth personazheve si Olanna, Odenigbo, Kainene dhe Richard. Nuk arrij ta shpreh siç duhet se sa shumë më ka pëlqyer të lexoj me ju dhe mezi pres të dëgjoj mendimet tuaja për këtë klasik modern. Na ndiqni në service95.com dhe në rrjetet sociale për përmbajtje ekskluzive që nuk duhet humbur.

Dua x

Dua Lipa holding Half Of A Yellow Sun Book

VIZITONI KLUBIN E LIBRIT SERVICE95

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe