Service95 Logo
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës
Issue #017 Leximet e mia në stinën e pranverës

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa holding book Klara And The Sun by Kazuo Ishiguro

Leximet e mia në stinën e pranverës

Ditët e bukura me diell, restorantet e mrekullueshme dhe verërat e shijshme më kanë falur shumë përkëdheli gjatë turneut tim evropian... Gjatë udhëtimeve të mia marr me vete disa libra, disa prej të cilëve mezi pres t’i ndaj me ju. Shpresoj që kjo listë do t’ju frymëzojë të zgjidhni disa prej tyre, për t’i marrë me vete kudo që keni mundësi të shijoni këto ditë të bukura pranvere. Sigurisht pasi të keni lexuar botimin e kësaj jave të Service95.

Dua x

  1. Klara And The Sun (“Klara dhe Dielli”) – Kazuo Ishiguro
  2. On Earth We’re Briefly Gorgeous (“Të mrekullueshëm për pak kohë në tokë”) – Ocean Vuong
  3. Girl, Woman, Other (“Vajza, gruaja dhe tjetra”) – Bernardine Evaristo
  4. A Fine Balance (“Një peshore e saktë”) – Rohinton Mistry
  5. Swimming In The Dark (“Në mes të errësirës”) – Tomasz Jedrowski
 

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe