Service95 Logo
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit
Issue #070 Kultivimi i kënaqësisë së leximit

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Book recommendations from Dua Lipa visit to Downview Prison: Black and British, The Mercies, The Hate U Give, Desert Flower, Dance By The Canal

Kultivimi i kënaqësisë së leximit

Së fundmi pata nderin t’i bashkohesha një grupi shumë të veçantë leximi në burgun e grave Downview në Surrey, Angli. Vizita u bë në partneritet me Books Unlocked, një organizatë e cila ofron kopje falas të librave që konkurrojnë për çmimin “Booker Prize” për njerëzit në burgjet e Mbretërisë së Bashkuar. Gjithmonë kam besuar se librat kanë fuqinë të ndryshojnë jetën e njerëzve, por të shohësh këtë fuqi në veprim ka qenë e pabesueshme. Lëvizja Books Unlocked po përmirëson nivelet e shkrim-këndimit, duke krijuar besim dhe duke ndërtuar komunitete të forta. Gjatë vizitës sime, ne folëm për librin e parë të muajit të Klubit të Librit Service95, Shuggie Bain, dhe ishte fantastike të shihja reagimet brilante, të sinqerta dhe sfiduese të grupit ndaj këtij romani që e dua aq shumë. Gratë treguan mjaft mirësi për të ndarë pesë libra të tjerë nga lista e tyre – zbulojini ato vetë.

Dua x

  1. Black And British, David Olusoga
  2. The Mercies, Kiran Millwood Hargrave
  3. The Hate U Give, Angie Thomas
  4. Desert Flower, Waris Dirie
  5. Dance By The Canal, Kerstin Hensel

ZBULONI KLUBIN E LIBRIT SERVICE95 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe