Service95 Logo
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime
Issue #032 Kujdestarët e lëkurës sime

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Self-portrait of Dua Lipa in a bathroom mirror

Kujdestarët e lëkurës sime

Jeta nëpër turne mund të ndikojë shumë te lëkura ime. Si gjithë të tjerët, edhe unë kërkova në internet për të gjetur se cilat produkte rekomandojnë njerëzit, cilat ndihmojnë në rikthimin e shkëlqimit të lëkurës dhe çfarë duhet të bëni kur ndiheni të lodhur dhe nuk flini mjaftueshëm. Pasi i provova të gjitha, në fund gjeta produktet e duhura për veten. Më pas ua rekomandova miqve të mi dhe, edhe ata mbetën të kënaqur; kjo është e vetmja arsye pse ndihem e sigurt se mund t’ua rekomandoj edhe juve. Përveç mbrojtjes së padiskutueshme nga dielli, këto produkte nuk i kam hequr kurrë nga çanta ime. 


1. Synergie Skin Vitamina B dhe Ultimate A Serum – këto dy serume (B për ditën dhe A për natën) më kanë ndihmuar jashtëzakonisht shumë për të ribalancuar lëkurën time. 
2. ZO Skin Health Complexion Clearing Masque – që vepron si me magji. E kam përdorur këtë një herë në javë nga fillimi i turneut dhe nuk shqetësohem më për këtë.
3. Terapia ditore e lëkurës Palmer’s Cocoa Butter – një produkt klasik i vërtetë, ky është kremi më hidratues dhe qetësues që kam provuar ndonjëherë, i cili është i pakrahasueshëm.
4. Mario Badescu Drying Lotion – e përdor këtë krem para se të fle për të tharë puçrrat më aktive.
5. Clinisept+ Skin – Unë e përdor këtë produkt praktik antibakterial në fytyrë për ta mbajtur lëkurën të pastër dhe pa njolla. Nuk mund të bëj dot pa të. 

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe