Service95 Logo
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës
Issue #077 Kolonat zanore të stinës së verës

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa dancing at night

Kolonat zanore të stinës së verës

Kohët e fundit kam pasur fatin të bëj disa ditë pushim për t’u çlodhur dhe rigjeneruar pas muajsh të ngarkuar me udhëtime dhe punë, por të jashtëzakonshëm. Përveç një valixheje plot me libra, kufjet më bëjnë gjithmonë shoqëri gjatë pushimeve dhe këtë verë kam dëgjuar shpesh disa këngë epike. Nëse jeni duke dëgjuar muzikë gjatë rrugës për në punë, në pishinë (me një koktej në dorë) ose duke kërcyer deri në mëngjes me miqtë tuaj, kridhuni në listën time aktuale të muzikës. Dëgjim të këndshëm!

Dua x

  1. Hercules And Love Affair – Blind
  2. The Blaze – Madly
  3. Lil Yachty – Drive ME Crazy!
  4. Wesley Joseph – Ghostin’
  5. Khruangbin – Maria También

Read More

Subscribe