Service95 Logo
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja
Issue #079 Koha për energji të reja

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Koha për energji të reja

Kemi patur disa muaj të mbingarkuar, por të suksesshëm për Service95 – në qershor prezantuam Klubin e Librit dhe në korrik sezonin e tretë të podkastit tonë. Kështu që, ndërsa marrim pak kohë për të pushuar dhe energji të reja këtë gusht, menduam se ishte koha e përshtatshme për të sjellë disa nga historitë tona të preferuara nga ky vit. Këtë javë po sjellim në vëmendje një intervistë me regjisoren që realizoi dokumentarin për grupin e parë metalik libanez, tërësisht femëror, e ndjekur nga eksplorimi i jashtëzakonshëm i artistit dhe shkrimtarit Glenn Lutz për shëndetin mendor të burrave duke përfunduar me artikullin e mrekullueshëm mbi modën me titull Power In Pink. Ju rekomandoj fort që të vizitoni faqen tonë të internetit ku do të gjeni qindra histori të tjera për të eksploruar. Shpresoj që jeni duke kaluar një verë të mrekullueshme. Shihemi së shpejti!

Dua x

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe