Service95 Logo
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio
Issue #036 Koha ime në Rio

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of Dua Lipa in Rio de Janeiro, Brazil

Koha ime në Rio

Më shijoi shumë faza e turneut tim amerikanojugor, duke vizituar vende të jashtëzakonshme dhe duke performuar para një publiku madhështor. Një nga vendet që më kanë lënë mbresa të thella ishte Rio. Përveçse është padyshim një qytet festiv dhe një destinacion gastronomik, ai nuk të zhgënjen aspak me plazhet e tij të arta dhe, natyrisht, me admiruesit e perëndimit të diellit buzë detit. Po ju përmend disa nga rekomandimet që më dha shoqja ime, Tina, e cila jeton në Rio: vendtakime argëtuese, pika turistike dhe perla të fshehura që e bënë kohën time atje – me shpresë edhe tuajën – të paharrueshme.

  1. Satyricon – ky është vendi ku mund të shijoni ushqimet më të mira të detit.
  2. Bëni një shëtitje në Lapa – kjo lagje boheme e Rios është plot surpriza.
  3. Oro – pjata eksperimentale të shijshme me një dhunti braziliane që duhet ta shijoni patjetër.
  4. Território Aprazível – i rrethuar nga një kopsht tropikal i harlisur, ky vend është i shkëlqyer si për drekë, ashtu edhe për pije në mbrëmje.
  5. Vizitoni statujën “Krishti Shpëtimtar” në këmbë ose me makinë – një udhëtim që ia vlen për të parë një nga monumentet më kulturore emblematike.

ABONOHUNI TE DUA LIPA: AT YOUR SERVICE 

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe