Service95 Logo
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards
Issue #039 Kjo risi unike... Vibo Vision Boards

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images of inspiration boards from Vibo: The Vision Board Book Vibo

Kjo risi unike... Vibo Vision Boards

Ju mungon frymëzimi? Në vend që të kërkoni nëpër Pinterest, në vijim po ju ofrojmë një alternativë: The Vision Board Book. Krijuar nga start-up-i irlandez Vibo, ai është një koleksion me afro 2000 fotografi dhe fraza të bukura të shoqëruara me një udhëzues se si të krijoni përkujtuesin tuaj vizual. Akti i prerjes dhe ngjitjes së imazheve, që na japin gëzim, është një mënyrë argëtuese dhe prekëse për të çliruar imagjinatën dhe për të rigjeneruar mendjet tona të mbingarkuara dixhitale. Siç thotë themeluesja Hannah O’Neill: “Shumicën e kohës, ëndrrat dhe ambiciet tona mbeten në sirtar. “The Vision Board Book” na krijon hapësirë ​​për të identifikuar këto ambicie dhe udhëzon veprimet e nevojshme për t’i arritur ato”. Rrokni gërshërët dhe filloni të ëndërroni. Kjo mund të ndryshojë jetën tuaj.

Katie Teehan është drejtoreshë ekzekutive dhe kryeredaktore e Service95

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe