Service95 Logo
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness
Issue #048 Kjo risi unike... The Gospel of Wellness

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Book cover of The Gospel Of Wellness by Rina Raphael

Kjo risi unike... The Gospel of Wellness

Libri i ri i Rina Raphael, The Gospel Of Wellness: Gyms, Gurus, Goop, And The False Promise Of Self-Care, hedh një vështrim të këndshëm, por të matur në industrinë e mirëqenies prej 4.4 trilion dollarësh. Është një botë e rrënjosur në përjetësimin e besimit se trupat tanë nuk janë në gjendje të rregullojnë veten dhe se përgjigja qëndron në detoksifikimin më të fundit, në regjimin e stërvitjes ose seancat e meditimit. Ajo thekson mënyrat se si ky fenomen global ndikon në dobësitë e grave, për shkak të pritshmërisë sociale për të qenë më elegante dhe “më seksi”, dhe si zgjidhje përfundimtare e trendit. Siç thotë Raphael: “Kam parë kaq shumë gra, duke përfshirë edhe veten time, të adoptojnë rutina të reja dhe produkte të dyshimta pa as më të voglin skepticizëm”. Megjithatë, Raphael ofron një perspektivë të ekuilibruar, ndërkohë që pranon se industria ka anët pozitive, të tilla si inkurajimi i njerëzve që të mendojnë për shëndetin e tyre gjatë blerjeve. Një lexim tërheqës për një vështrim të këndshëm në një industri që dominon shumë jetën tonë.

Samantha de Haas është kryeredaktore e përkohshme ekzekutive dhe kryeredaktore e Service95

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe