Service95 Logo
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London
Issue #055 Kjo risi unike... Re:lax London

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images of London-based skin clinic Re:lax, the Re:lax Stamp and Glow Microneedling Stamp, and facialist Katie White Re:lax London

Kjo risi unike... Re:lax London

Ndërsa dimri vazhdon të mbizotërojë në hemisferën veriore, temperaturat nën zero bëjnë që lëkura të humbasë shkëlqimin dhe të jetë e ashpër. Nëse jeni duke kërkuar ‘shkëlqimin veror’, më lejoni t’ju prezantoj me Re:lax London, një studio dermatologjike në Bethnal Green në lindje të Londrës. E themeluar në 2016 nga Katie White, një estetiste fytyre, dietologe dhe terapiste holistike, misioni i saj ishte të krijonte një markë që përfshin plotësisht një ‘qasje 360°’ ndaj lëkurës. 

Çdo trajtim fytyre (çmimet fillojnë nga 65£) ofrohet duke marrë në konsideratë elementë të tillë si dietën, stilin e jetesës, dhe nivelet e stresit në mënyrë që çdo klient të marrë trajtimin e dëshiruar. Të jeni të sigurt se do të dilni prej aty me lëkurën e cila do të shkëlqejë po aq sa dhe gjendja juaj emocionale. Nëse nuk keni mundësi të vizitoni personalisht studion, vizitoni faqen e Re:lax në Instagram dhe YouTube për një sërë mësimesh falas, trajtime që mund t’i bëni vetë, seminare, këshilla masazhi e më shumë. White dhe ekipi i saj nuk janë të përkushtuar vetëm që të na nxisin të gjithëve që të jemi më të ndjeshëm me trupin dhe mendjen tonë, por kanë për qëllim edhe të na kujtojnë të gjejmë një moment dhe të Re:lax.

Pia Brynteson  është ndihmësredaktore e Service95

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe