Service95 Logo
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face
Issue #073 Kjo risi unike... podkasti Keeping Face

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Kjo risi unike... podkasti Keeping Face

Nëse do ta përshkruanim Keeping Face si një podkast për bukurinë, atëherë do të ishte e drejtë, por edhe e gabuar, sepse shkon përtej sferës së bukurisë. I drejtuar nga Kathleen Baird-Murray, një redaktore kontribuese e “Vogue” dhe ish-shkrimtare e bukurisë për “Financial Times”, podkasti eksploron ngritjet përrallore dhe uljet e frikshme të disa prej sipërmarrësve më të suksesshëm të industrisë së bukurisë (mendoni për Bobbi Brown, Charlotte Mensah dhe Frederic Fekkai), për të zbuluar se si i ndërtuan bizneset e tyre, si i humbën përsëri dhe si gjetën vullnetin për t’u kthyer në fillim dhe për t’ia nisur nga e para. Një podkast shumë magjepsës edhe nëse nuk jeni admirues të këtij sektori të bukurisë.
Keeping Face është tani në shitje

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe