Service95 Logo
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave
Issue #078 Kjo risi unike... Maxhordomi i librave

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

University Arms Hotel in Cambridge, hotel, library and the book butler service University Arms

Kjo risi unike... Maxhordomi i librave

Me vende të panumërta letrare, librari të shumta, mbi 100 biblioteka për t’u vizituar dhe ish-studentë të ndryshëm nga Sylvia Plath te Salman Rushdie, qyteti historik i Kembrixhit është ëndrra e një dashamirësi të librit. Por ku të pushoni pas një dite eksplorimi të rrugëve të tij me kalldrëm? University Arms është një hotel historik kushtuar bibliofilëve, ku të ftuarit janë të mirëpritur të huazojnë një libër nga biblioteka e tij me panele të kuqe druri mogani, i kuruar nga libraria e pavarur Heywood Hill në Londër. Nuk dini çfarë të lexoni? Pyetni Book Butler tuaj personal. Ky shërbim përfshin një konsultim të personalizuar të librit ku mund të diskutoni interesat tuaja letrare, autorët dhe temat tuaja të preferuara. Më pas do të merrni libra të përzgjedhur me kujdes që do të mbërrijnë në dhomën tuaj. Do të zbuloni shkrimtarë pak të njohur, librari të pavarura dhe kënde të mrekullueshme leximi pranë kanaleve të qytetit. Na shënoni dhe ne...

Poppy Roy është Drejtoreshë e Fotografive e Service95 që ka punuar më parë për “British Vogue”. Ajo është gjithashtu modele dhe shkrimtare

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe