Service95 Logo
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle
Issue #053 Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Campaign images for the Loewe x Howl's Moving Castle Studio Ghibli collaboration Loewe

Kjo risi unike... Loewe x Howl’s Moving Castle

Ka bashkëpunime të modës që janë një ëndërr dhe më pas është kjo: Loewe, marka super e lezetshme spanjolle e modës e udhëhequr nga drejtori krijues JW Anderson, ka bashkuar forcat me Studio Ghibli për të prodhuar koleksionin e kapsulave Loewe x Howl’s Moving Castle (një nga filmat më të dashur të Studio Ghibli). Koleksioni i veshjeve dhe aksesorëve (që do të mblidhen) me personazhet kryesore të filmit është i disponueshëm ekskluzivisht në Selfridges dhe mund ta shihni këtu.

Nëse ndodheni në Londër, mos e humbisni shfaqjen aktuale, e disponueshme edhe në Selfridges, ku mund të kridheni në përvojën fantastike dhe argëtuese të Loewe x Howl’s Moving Castle. Këtu do të gjeni Calcifer’s Kitchen, një kafene nga studio krijuese kulinare Balbosté, kinema, një shfaqje nga Loewe Perfumes dhe një hapësirë ​​ekspozite Selfridges ku vizitorët mund të zbulojnë një përzgjedhje të vizatimeve origjinale nga filmi, shikoni prapaskenat e fushatës dhe eksploroni prodhimin e çantës së koleksionit Howl’s Moving Castle. Eventi përfundon më 25 shkurt, prandaj nxitoni. Selfridges.com

Funmi Fetto është kryeredaktore globale e Service95 dhe redaktore kontribuuese e “British Vogue”

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe