Service95 Logo
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 
Issue #019 Kjo risi unike... Lahpet 

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Burmese dishes at Lahpet © Lahpet

Kjo risi unike... Lahpet 

Restoranti birmanez Lahpet ka fituar zemrat e klientëve në Shoreditch, në Londër, gjatë viteve të fundit, dhe tani, me hapjen e restorantit të ri elegant të radhës në West End po sjell shijet e Mianmarit tek darkuesit më të uritur të qytetit. Ndër më të pëlqyeshmit janë kokteji “pandan sling” (me shije frutash, i këndshëm, dhe me shijen e theksuar të agrumeve, që më bën të mos e harroj edhe disa javë më pas); një sallatë tradicionale me gjethe çaji (lahpet thohk); një krap i tërë i skuqur me salcë soje me hudhra; mish derri krokant dhe kerri me bambu të thartë; dhe një tortë e fortë me kasavë me sherbet papaje. Është një vend i mrekullueshëm, i balancuar dhe plot shije, cilësi dhe kompozim. Me të vërtetë asgjë nuk mund t’ju shkojë dëm me këtë menu – thjesht bëni një rezervim dhe na falënderoni më vonë. Brennan Carley është redaktor nga SHBA dhe Drejtor Kulture pranë Service95

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe