Service95 Logo
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks
Issue #027 Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of couple, sex and relationship coaches and creators of the Lacey and Flynn Have Sex podcast on pink sofa in underwear Muir Vidler

Kjo risi unike... Lacey dhe Flynn bëjnë seks

Siç sugjeron edhe titulli, në këtë podkast, çifti Flynn Talbot dhe Lacey Haynes regjistrojnë drejtpërsëdrejti në çdo episod aktet e tyre emocionuese seksuale, për të treguar se si është seksi i vërtetë për një çift të martuar, i cili shprehet me fjalët e tyre se është “më mirë të shikojë Netflix pasi fëmijët të flenë”. Të dy trajnerët e seksit dhe të marrëdhënieve intime flasin me hollësi dhe pa më të voglin hezitim për – dhe gjatë aktit – ndërveprimet e tyre seksuale, duke shfaqur qartë mendimet dhe marrëdhënien e tyre, duke diskutuar gjithçka, nga trajtimi i seksit si praktikë, te çlirimi emocional, e deri tek emocionet e seksit oral. Ka momente që janë jashtëzakonisht të sikletshme dhe tmerrësisht të sinqerta, të cilat do t’ju bëjnë që të mos ndiheni rehat. Dhe ky është qëllimi. Qëllimi i tyre është të shdeformojnë dhe shdamkosin mitet rreth seksit në mënyrë që të përmirësoni jetën tuaj seksuale. A jeni gati? Ndoshta jo. Por ia vlen ta dëgjoni.

Samantha de Haas është Kryeredaktore e Përkohshme Ekzekutive dhe Kryeredaktore e Service95

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe