Service95 Logo
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”
Issue #026 Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images of Sunny Hill Festival Sunny Hill Festival, Meddy Huduti

Kjo risi unike... Festivali “Sunny Hill”

Një festival si asnjë tjetër, me artistët më bindës dhe më të larmishëm muzikor në Kosovë, Sunny Hill Festival është i destinuar të jetë një nga festivalet më të mëdha ndërkombëtare në rajon. Rikthimi i shumëpritur i festivalit “Sunny Hill”, i cili do të mbahet në parkun e gjelbër të Gërmisë, afër Prishtinës, dhe në një mjedis të ri në Tiranë, paraqet një gamë artistësh vendas dhe ndërkombëtarë të rrymave të ndryshme muzikore si ato popelektronikehip-hopR&B dhe dance. Ndër emrat e njohur të festivalit në Prishtinë këtë vit janë J Balvin, Diplo, Skepta dhe këngëtarja jonë Dua Lipa, ndërsa artistët e eventit në Tiranë nuk janë bërë ende të ditur. 25% e të ardhurave nga të gjitha shitjet e biletave do t’i dhurohen fondacionit Sunny Hill, për të mbështetur të rinjtë e Kosovës në fushën e arteve krijuese, prandaj ky festival nuk duhet humbur.
Sunny Hill Festival do të mbahet në Prishtinë në datat 4-7 gusht dhe në Tiranë në datat 26-28 gusht

Samantha de Haas është Kryeredaktore e Përkohshme Ekzekutive dhe Kryeredaktore e Service95

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe