Service95 Logo
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale
Issue #021 Kënaqësia e shijes natyrale

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of Dua Lipa and Clovis Ochin with a bottle of natural wine

Kënaqësia e shijes natyrale

Në vitin 2017, gjatë shfaqjes së Action Bronson, F*ck That’s Delicious, u njoha me verërat natyrale, ku takova Clovis Ochin, tani një miku im i dashur, i cili është një specialist i verërave natyrale. Të gjithë folëm rreth dashurisë sonë për ushqimin, verën dhe si të sjellim unitet mes njerëzve. Zakonisht, verërat natyrale prodhohen pa përdorimin e pesticideve ose herbicideve, dhe thjesht më pëlqen të zbuloj dhe të njoh llojet e ndryshme të rrushit, dhe freskia përshtatet lehtësisht për çdo rast. Tani kam pesë vjet që i eksploroj këto verëra dhe që po i njoh personalisht disa nga prodhuesit, dhe doja që t’i ndaja ato me ju, që të keni mundësi t’i provoni vetë. Tregohuni të vëmendshëm, pasi më 7 korrik Clovis do të prezantojë verën e tij. Ndërkohë, më poshtë po përmend disa nga verërat e mia të preferuara. Shijoni këto verëra të bukura natyrale dhe, po, është e vërtetë që ato përmbajnë më pak sulfite, duke e bërë më të lehtë pastrimin e mëlçisë nga toksinat. E dobishme për të gjithë.

Dua x
  1. Kur jeta ju jep veç limonë, atëherë përgatitni pijen karbonike Pinot Noir – Koppitsch
  2. Pink Pong – JM Dreyer
  3. Muscat Sec – Le Petit Gimios
  4. SK Moscatel – Partida Creus
  5. I Vicini – Jean-Yves Peron
 

ABONOHUNI NË DUA LIPA: AT YOUR SERVICE

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe