Service95 Logo
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore
Issue #059 Jetë ishullore

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Images of places to visit in Jamaica, featuring Jakes Treasure Beach Hotel, Kingston Dub Club, Boston Jerk Centre, Scotchies and the Bob Marley Museum Jakes Treasure Beach Hotel; Kingston Dub Club; Boston Jerk Centre; Scotchies; Bob Marley Museum

Jetë ishullore

Pas një fillimviti shumë të vrullshëm, mezi prisja të bëja pak pushim, kështu që këtë muaj pata fatin të qëndroja disa javë në Golden Eye Hotel në Xhamajkë. Ah, çfarë eksperience ishte! Shëtitjet përgjatë plazheve me rërë të bardhë të imët, me male të gjelbra në sfond, muzikë reggae kudo dhe shijimi i ushqimeve të mrekullueshme të Karaibeve – për të mos përmendur koktejet me rum – më bënë të ndihem vërtet e rigjeneruar dhe gati për të përballuar pjesën e mbetur të vitit. Ja disa nga vendet që ju rekomandoj të vizitoni (me ndihmën e mikut tim Nabil) nëse keni mundësinë të shkoni.

Dua x

1. Jakes Treasure Beach Hotel – rezervoni një shtëpi njëkatëshe në plazh për një copëz relaksuese të parajsës.
2. Kingston Dub Club – një klub në kodrat e Kingston që ofron seanca reggae çdo të diel.
3. Boston Jerk Centre – vendi origjinal i ushqimit tradicional jerk në Port Antonio.
4. Scotchies – sepse nuk mund të ngopesh kurrë së ngrëni jerk. Një lokal që duhet vizituar patjetër në Montego Bay.
5. Bob Marley Museum – një eksperiencë që nuk duhet humbur në vendin ku ka qenë shtëpia e muzikantit legjendar.

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe