Service95 Logo
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime
Issue #060 Ibiza ime

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Image of Dua Lipa in Ibiza; restaurants and beaches to visit Es Vedrà; Nudo; Aigües Blanques; Jondal, Daniel Balda; Formentera

Ibiza ime

Ibiza zë një vend të veçantë në zemrën time. Qoftë admirimi i agimit dhe përshëndetja e rrezeve të diellit duke qëndruar përballë detit, eksplorimi i restoranteve fantastike midis rrugicave të saj karakteristike dhe gjiret ranore apo argëtimi deri në orët e vona në diskotekat e saj legjendare, ky ishull magjik ka shumë për të ofruar. Atmosfera e saj unike bën që të kthehem atje çdo vit. Nëse e keni mundësinë për ta vizituar, ja tek janë pesë rekomandimet e mia se çfarë mund të bëni në ishull... 

Dua x 

  1. Nudo – harrojeni kioskën klasike në rërë. Nudo është krijimi i tre ish-kuzhinierëve të Noma që ju ofrojnë një menu të pabesueshme sezonale me verëra natyrale të prodhuara në ishull.
  2. Es Vedrà – bëni një shëtitje në majë të shkëmbinjve dhe mund të admironi pamjen spektakolare të këtij ishulli të vogël shkëmbor përgjatë brigjeve jug-perëndimore të Ibizës. Një vend magjik i cili thuhet se ka veti shëruese.
  3. Plazhi Aigües Blanques – një vend i bukur e i fshehtë dhe shumë i preferuar nga vendasit.
  4. Jondal – rezervoni një drekë me ushqime deti në Jondal, i gjendur fare pranë plazhit në një gji piktoresk.
  5. Formentera – më i vogli nga ishujt Baleare, ndodhet vetëm 40 minuta larg me varkë nga Ibiza.

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe