Service95 Logo
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja
Issue #086 Horizonte të reja

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Dua Lipa in front of kaleidoscopic light installation

Horizonte të reja

Gjithmonë më ka magjepsur fuqia e drogave haluçinogjene, si për të zgjeruar ashtu edhe për të shëruar mendjen. Në këtë numër, Laura Potter raporton mbi zhvillimet më të fundit në Australi për t’u bërë vendi i parë që i klasifikon drogat haluçinogjene si mjekim, që do të thotë se mjekët e miratuar psikiatër mund t’i këshillojnë ligjërisht ato për të trajtuar disa sëmundje. Është një artikull magjepsës që ngre pyetjen: a mundet që trajtimi me droga haluçinogjene të ndihmojë në zgjidhjen e krizës globale të shëndetit mendor? Më tej në këtë numër, ne zbulojmë një paketë të re letrash të stilit tarot nga Bat For Lashes dhe përjetojmë fuqinë shëruese të qetësimit në bujtinat tradicionale ryokan të Japonisë. Në temën e shërimit dhe zgjerimit të mendjes, praktikoj rregullisht meditimin për t’u qetësuar dhe këto janë pesë metodat që më ndihmojnë për këtë:  

  1. Insight Timer – aplikacioni im i preferuar për meditimet e drejtuara
  2. Music For Psychedelic Therapy, Jon Hopkins – për kolonën zanore të meditimit tim
  3. Bloom: 10 Botët nga Brian Eno dhe Peter Chilvers – një aplikacion i bukur vetëdijeje që të lejon të krijosh muzikë dhe motive artistike vetëm me një prekje të ekranit 
  4. Anatomē Essential Oils – aromat më të delikate dhe qetësuese
  5. Një jastëk joga … dhe relaks

Dua x

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe