Service95 Logo
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur
Issue #017 Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur

All products featured are independently chosen by the Service95 team. When you purchase something through our shopping links, we may earn an affiliate commission.

Interior photographs of The Johri hotel in Jaipur, India, and scenes from the local bazaar © Bharat Agarwal, Shubhank Vyas, Evgeny Nelmin

Hijeshia antike e hotelit më të mirë të ri elegant në Jaipur

Jaipur: Qyteti i famshëm Rozë i Indisë që tërheq vizitorë të kamur nga e gjithë bota, të cilët kërkojnë të admirojnë bukurinë e pallateve madhështorë, trashëgimisë mbretërore dhe të sharmit të tij eklektik. Tani imagjinoni këtë: Një rrugë dytësore e ngarkuar në pazarin me mure rozë të Jaipurit (një nga më të vjetrat në qytet dhe pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s), ku në një platformë të ngritur në qendër të kaosit të organizuar është vendosur The Johri, një haveli (vilë) e tregtarëve të shekullit të 19-të, i kthyer në hotel që është shumë ndryshe nga ata me pesë yje të qytetit. Në vend të kësaj, hoteli i ngrohtë elegant trekatësh është një oazë ku klasikja takohet me modernen, i cili shërben si një relikë e lashtë, ndërsa e rikoncepton atë për një brez të ri nomadësh urbanë. Këtu, trashëgimia e Rajasthanit – mendoni për mobiliet antike, tekstilet, muralet dhe artin nga anembanë shtetit – përzihet me një humor që është pothuajse alla-Wes Andersonian.

Hoteli është përshtatur jashtëzakonisht mirë me mjedisin e tij rrethues. Si fillim, hoteli ka marrë emrin e zonës “Johri Bazaar” që kryesisht do të thotë “Tregu i argjendarisë”. Pesë suitat elegante kanë marrë gjithashtu emrin e pesë bizhuterive të ndryshme, nga të cilat janë frymëzuar ambientet e brendshme dhe karakteri i tyre i veçantë. Edhe pse u inaugurua gjatë pandemisë, ajo që i dha një shtysë të menjëhershme hotelit ishte dyshja dinamike që qëndron pas tij – sipërmarrësi i njohur i mikpritjes, Abhishek Honawar, dhe argjendari i gjeneratës së shtatë Siddharth Kasliwal i “The Gem Palace”, të cilët, falë punës së tyre, tashmë kanë edhe një tjetër bujtinë në qytet, “28 Kothi”. Dhe të dy i kanë qëndruar besnikë reputacionit të tyre me bar-restorantin “The Johri” të ruajtjes së kulturës lokale me bredha modernë. Nëse nuk po rezervoni ndonjë dhomë, atëherë shikoni restorantin e tyre vegjetarian me në fokus stinët për një vakt të klasikëve indianë. Ose vazhdoni drejt për te salloni relaksues për një çaj të cilësisë së lartë gjatë pasditeve dhe kokteje pas perëndimit të diellit. Sido që të jetë, “The Johri” ndodhet në pozicionin më të favorshëm për t’u kredhur në hijeshitë e shumta të qytetit të vjetër Jaipur dhe në të gjithë historinë që ka për të ofruar. 3950, MSB Ka Rasta, Johri Bazaar, Ghat Darwaza, Jaipur, Rajasthan 302003; thejohrijaipur.com Praachi Raniwala është gazetare e stilit të jetesës dhe modës, botimet e së cilës janë publikuar në “The New York Times”, “Vogue India”, “Condé Nast Traveller India”, “Washington Post” dhe në revistën e “Financial Times”, “How To Spend It”

Read More

SUBSCRIBE TO SERVICE95 NEWSLETTERS

Subscribe